VREAU SĂ FIU MAI SĂNĂTOS

Avem nevoie de SĂNĂTATE! Fie că a început să scârțâie, fie că o menținem la un nivel mulțumitor pentru noi, trebuie să fim conștienți că avem nevoie de EA. Este partenerul nostru de viață, ca și umbra, sănătatea este a noastră, e proprie și fără ea, nu putem trăi. Când nu ești sănătos, nu ai o stare de bine. De aceea printr-o viață echilibrată, încercăm să fim căt mai sănătoși.

Lalea rosieCeea ce încercăm să facem prin E-uri.ro ar fii să promovăm un stil de viață sănătos. Totul se desfășoară în corpul nostru și atata timp cât avem grijă de el, suntem și vom fii sănătoși. Nu credem că este cineva care să își dorească să NU fie sănătos sau care să afirme că are prea multă sănătate. Nu încercăm să impunem o doctrină de viață, ci doar să subliniem și să reamintim lucruri simple, palpabile, logice, care să ne ajute să înțelegem unele situații în care ne aflăm sau vom fii.

Alimentație, Mișcare și Relaxare (AMR)

Mai demult, AMR se folosea în limbajul celor din armată și însemna câte zile “Au Mai Ramas” până plecai acasă, un citat din literatură este: “Mâine este prima zi, din viața care mi-A Mai Ramas” și cu aceasta, doream să ajung la afirmația următoare: Viața care ne-a mai rămas, va fii cât mai lungă și liniștită, cu cât ne menținem sănătoși prin alimentație, mișcare și relaxare.

Această secțiune este în lucru și o actualizăm zilnic în acesta perioada. Multumim și vă mai așteptam aici.

(Echipa E-uri.ro, iunie 2011)

Vino in lumea BIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Facem niste calcule * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.