Boli de la E-uri

Dacă nu ar exista boli provocate de aditivii alimentari – pe scurt E-uri – acest site nu ar exista. www.e-uri.ro exista pentru a informa viziatorii asupra riscului la care supunem corpul uman, prin consumului de E-uri. Îl îndopăm cu alimente, care au diferite substanțe naturale sau chimice și ne așteptăm ca acest corp uman, să reziste cât mai mult, prin a fii sănatos sau bolnav. Prin alimentație NEsănătoasă, apare boala.

Numărul de oameni bolnavi din România este în creștere (citând-o pe d-na prof. univ. dr. Mariana Graur, preşedintele Societății Române de Nutriţie), cele mai multe boli fiind: obezitate, diabet, boli cardio-vasculare, acestea fiind provocate de o alimentație NEsănătoasă.

Vom crea aici o pagină cu mai multe legaturi, pentru fiecare boala, cu legaturi la E-urile care o pot provoca.

Pănă atunci, vă invit să citiți articolele din acest site despre cea mai gravă boala: CANCERUL, dar și despre ceea ce este cancerul. Conform Ligii Române de Cancer din România, factorii de risc pentru apariția cancerului sunt: Tutun 30%, Infectii 10%, Alimentatie nesanatoasa 33%, Factori legati de sanatatea reproducerii 7%, Profesie 4%, Lumina solara si radiatiile ionizante 3%, Poluare 2%, Produsi industriali 1%, Medicamente si proceduri medicale 1%, Aditivi alimentari 1%, Alcool 2%, Factori necunoscuti 6%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Facem niste calcule * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.