Publicitate in E-uri.ro

Articol publicitar in e-uri.roPutem publica informatii despre produsele si serviciile dumneavoastra. Publicarea se poate face in mai multe moduri:

  • Publicitate prin BANNER – in coloana din dreapta a site-ului, putem integra un banner publicitar. Acesta poate fii in format JPG, GIF sau Flash si va avea link spre site-ul dvs.
     
  • Publicitate prin ARTICOL – scriem un articol despre dvs, includem fotografii si legaturi catre site-ul dvs. Are succes mai mare fata de varianta cu banner.
     
  • Publicitatea prin LINK – Tot in coloana din dreapta, avem o zona speciala, unde publicam legaturi publicitare si ale partenerilor nostrii

Avem placerea de a refuza anumite cereri de publicare, daca mesajul publicitar si produsele dvs. nu sunt in ton cu site-ul www.e-uri.ro. Cum ar fii sa publicam aici, articole despre cat de bun este un produs, cand acesta are aditivi alimentari toxici?

Mod de plata pentru publicitate
Ne place trocul si vrem prin acest mod de plata sa putem testa pe “pielea noastra” produsele la care facem reclama. In termeni moderni, trocul insemna barter. Binenteles ca exista si posibilitate de a plati cu bani, daca aceasta este alegerea dvs.
In cazul banilor, pentru a afla cat costa fiecare mod de publicitate, trebuie sa ne contactati, iar pentru troc, lasam la latitudinea dvs. in a alege cantitatea de produse sau servicii.